Tel. 020-6538327 | info@eecollect.nl

Referenties

Wat klanten over ons zeggen.

Sinds 2012 werken wij, Solar Nederland B.V. een sourcing and service company, samen met E&E Collect. Nu waren wij begin 2011 niet naarstig op zoek en zeer tevreden met onze toenmalige incasso partners. E&E Collect presenteerde echter een goed concept, ter zake kundig en gespecialiseerd in onze sector van Groothandelaren en in de bouw. De accountmanager neemt zijn tijd om kritische vragen te beantwoorden en de werkwijze van E&E uit de doeken te doen, waarop wij besloten hebben enkele zaken aan hen uit te besteden om de proef op de som te nemen. Inmiddels werken wij 5 jaar samen met E&E Collect. Iedere keer weer wordt elke vordering vakkundig behandeld en er wordt geluisterd naar de debiteuren om zo tot een maximaal incasso resultaat te komen. E&E Collect is sterk in snel en doelgericht handelen. E&E Collect heeft ons meerdere keren bijgestaan met advies, ook wanneer de vordering niet is overgedragen. Na meerjarige samenwerking kunnen wij zeggen dat zij uitstekend fungeren als verlengstuk van onze interne credit management processen. E&E denkt pro actief met onze organisatie mee biedt meer toegevoegde waarde dan slechts het innen van de paar laatste en lastige posten.
André Hoopman
25-01-2017
In 2009 zijn wij een samenwerking aangegaan met E&E Collect. Wat ons aanspreekt in hun aanpak is de soepele communicatie en de zeer korte lijnen. Met onze vaste incassospecialist kunnen wij lezen en schrijven en die klik is voor ons erg belangrijk in een samenwerking. Een grote plus is ook dat zij waar nodig al in het minnelijke traject incasso-advocaten inschakelen. Hierdoor worden ook complexere dossiers snel en daadkrachtig opgelost.
Han Smit
01-04-2015
Begin 2009 hebben wij kennis gemaakt met de dienstverlening van E&E Collect. Wat wij zochten in een incassobureau was: No-nonsens, snelle actie/reactie, meedenken met ons als klant en (daar waar nodig) incasseren met behoud van de commerciële relatie. Wij zijn positief verrast door het concept dat E&E Collect ons geboden heeft en de wijze waarop zij dat concept ten uitvoer brengt. Het snelle schakelen tussen het minnelijke en gerechtelijke incassotraject heeft als resultaat opgeleverd dat zaken snel, efficiënt en daadkrachtig werden afgewikkeld. De daarbij komende kosten zijn voor ons ook nog eens tot een minimum beperkt gebleven. Tevens worden onze gedachten over de mogelijkheden om een snelle incassering te bewerkstelligen in overweging genomen en (daar waar mogelijk) meegenomen in het incassotraject. De opvolging van gemaakte afspraken is nauwgezet, want zoals altijd geldt de regel: Afspraak = Afspraak. Zo ook bij E&E Collect en dat zowel naar ons als klant als naar onze debiteuren. E&E Collect werkt echt als een verlengstuk van onze organisatie. Het persoonlijke contact, het meeleven en –denken in de aard van onze organisatie, worden, als vanzelfsprekend, als zeer prettig ervaren.
Arjan Jansen
09-03-2012
In december 2010 zijn wij klant geworden bij E&E Collect en inmiddels zijn zij voor ons dé creditmanagement partner. Na een aantal verkennende gesprekken met E&E Collect hebben wij hen de kans geboden hun aanpak aan ons te bewijzen. Dit bleek een wereld van verschil in vergelijking met onze vorige creditmanagement partner. Behalve een zeer korte doorlooptijd en zo’n 90% succesvolle incasso is ook het directe contact met de medewerkers erg prettig. Omdat zij bekend zijn met onze werkwijze en procedures gaat er geen onnodige tijd verloren. E&E Collect verdiept zich echt in ons bedrijf en komt met inventieve oplossingen en adviezen. Onze creditmanagementsoftware heeft een koppeling met het systeem van E&E Collect, waardoor het indienen van zaken ook nog eens makkelijk gaat. Wij hopen nog lang op deze wijze met hen samen te werken.
Belinda Vierstra & Willeke Keizers
22-12-2011
Van der Peijl Groep is een keten van groothandelsbedrijven. Zij leveren een totaalpakket technische producten uit voorraad, aan een zeer brede klantenkring in Nederland en Vlaanderen. Vanuit 12 voorraadhoudende vestigingen in Zuid-West Nederland worden dagelijks opdrachten van duizenden klanten verwerkt. Wij werken nu een geruime tijd samen met E&E Collect als verlengstuk van onze afdeling debiteurenbeheer. Het contact met de enthousiaste medewerkers is zeer prettig en wij krijgen altijd snel reactie op vragen en opmerkingen. E&E Collect denkt echt met ons mee als klant, staat open voor onze suggesties en geeft ons waar nodig tips om ons creditmanagement verder aan te scherpen . Zo blijven wij zelf ook betrokken bij het incassotraject en bepalen wij samen de beste strategie. Het online dossier van E&E Collect is erg overzichtelijk en geeft ons altijd een duidelijk en actueel inzicht in onze dossiers.
Elly Hooijer
12-09-2011
Wasco is een groothandel in verwarming, sanitair en aanverwante onderdelen. Wasco bestaat al ruim 40 jaar en biedt met haar 26 vestigingen dekking door heel Nederland. Harry Ekkel, Creditmanager Wasco: “Wij werken nu enkele maanden met E&E Collect en zijn goed te spreken over de dienstverlening die zij ons bieden. Met name de online applicatie van E&E Collect springt er uit ten opzicht van andere aanbieders in de branche. De site is erg overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Zo kunnen wij heel eenvoudig online zaken aanmelden, betalingen doorgeven en hebben wij altijd up to date inzicht in onze incassodossiers. Ook niet onbelangrijk is dat zij goede resultaten voor ons behalen en ons voorzien van juridisch- en creditmanagement advies. De kosten zijn daarin voor ons ook nog eens minimaal en overzichtelijk. Dit alles maakt E&E Collect voor ons een flexibele en betrokken creditmanagement partner.”
Harry Ekkel
27-01-2011
HEBU is reeds 70 jaar actief op het gebied van hydrauliekproducten en -diensten. HEBU is onderdeel van Fluiconnecto by Manuli, een toonaangevende internationale distributieorganisatie op het gebied van hydrauliekslangen en -componenten. Servicepunten van Fluiconnecto zijn te vinden in Argentinië, België, Frankrijk, Midden- en Oost-Europa, Nederland, Singapore en Zuid-Afrika. Jelle Vreeken, Hoofd debiteurenbeheer Hebu: “Na een slechte ervaring met een vorige incassopartner is Hebu op zoek gegaan naar een professioneel incassobureau. Sinds Juni 2010 heeft Hebu B.V. deze nieuwe incassopartner gevonden in E&E Collect. Wij zijn positief verrast in de snelle afwikkeling van de dossiers. In combinatie met een degelijk voortraject weet E&E Collect uitstekende resultaten neer te zetten. Een dag na ontvangst van de derdengelden worden deze op onze rekening gestort. E&E heeft op verzorgde en professionele wijze contact met onze debiteuren. Goede samenwerking en meedenken met de klant wordt als vanzelfsprekend beschouwd bij E&E Collect.”
Jelle Vreeken
21-01-2011
Waarom E&E Collect als incassobureau: -Incassotraject van A tot Z -Korte lijnen met de medewerkers en veel telefonisch contact -Regelmatig denken wij met elkaar mee en dat is prettig -E&E Collect zorgt voor snel resultaat -Het online dossier geeft ons wanneer wij dat wensen alle info die nodig is. Wij zijn uiterst tevreden met E&E Collect en hopen nog lang op deze manier te blijven samenwerken.
Erika Tenthof
09-06-2009
© 2013 - 2024 E&E Collect B.V.