Tel. 020-6538327 | info@eecollect.nl

Dien geheel vrijblijvend uw vordering bij ons in.

Heeft een debiteur die niet betaalt? Wij kunnen u direct van dienst zijn en starten uw zaak binnen 24 uur! Wij werken niet met een contract of abonnement en u heeft geen vaste kosten aan onze service. Wij werken op no cure no pay basis en u kunt daarom zonder kostenrisico uw vordering bij ons onder brengen. Ook als u nog geen klant bij ons bent. Heeft u nog vragen over uw vordering of onze werkwijze? Dan kunt u eerst geheel vrijblijvend advies inwinnen over uw dossier, bel ons direct op 020-6538327 of laat hier uw gegevens achter.

Incasso zaak indienen

Heeft u een debiteur die niet betaalt? Ook als u nog geen klant bij ons bent zijn wij u graag van dienst. U kunt uw vordering direct en geheel vrijblijvend online aan ons overdragen. Binnen 24 uur, maar in de regel de zelfde dag, nemen wij contact met u op en wordt u zaak direct opgestart. U kunt ook eerst uw vordering aan ons voorleggen voor een gratis advies.

Lees meer >>

Incassokosten zelf berekenen

Wilt u weten hoe hoog de incassokosten van uw vordering zullen zijn? Gebruik dan onze handige tool! Door uw debiteur voor het uit handen geven van uw vordering op de kosten te wijzen kunt u een incassotraject wellicht voorkomen. Voor particulieren is het vermelden van de incassokosten sinds 1 juli 2012 zelfs een verplichting.

Lees meer >>

Sommatie ontvangen?

Indien u een sommatie van ons heeft ontvangen en de vordering niet betwist kunt u het beste direct, of in ieder geval tijdig, tot betaling over gaan. Indien u niet in actie komt is de kans groot dat wij kostenverhogende maatregelen dienen te nemen, welke kosten tevens op u zullen worden verhaald.

Lees meer >>

© 2013 - 2024 E&E Collect B.V.