Tel. 020-6538327 | info@eecollect.nl

E&E Collect

Wanneer u een incassozaak bij ons indient staan er vanaf dag één professionals voor u klaar uit alle relevante expertises. Naast onze incassospecialisten, schakelen wij ook externe incasso-advocaten en deurwaarders in. Wij schakelen direct naar de juiste versnelling. Zo gaat er geen tijd verloren en zorgen wij voor het maximale resultaat in een zo kort mogelijk tijdsbestek.

Onze incassoaanpak kenmerkt zich door een zeer proactieve en persoonlijke benadering van uw debiteur. Wij geloven dat alleen door maatwerk op klant-, dossier- en debiteurniveau de beste resultaten kunnen worden bereikt. Daarom heeft u bij ons altijd vaste contactpersonen met kennis van uw branche en wordt er per dossier bepaald wat de beste incassostrategie is. In de meeste gevallen hebben wij binnen 30 dagen een oplossing gerealiseerd in uw incassodossiers. In de regel betekent dit voor u behoud van cash én klant.


 

Minnelijke incasso

  • Opstart dossier altijd binnen 24 uur
  • Binnen 72 uur telefonisch contact
  • Inzet van advocaten en juristen
  • Online invloed en inzicht  in uw dossiers
  • Maatwerkoplossingen voor meerdere branches
  • Snel duidelijkheid: Binnen 30 resultaat
  • Incassoscores ver boven landelijk gemiddelde

Gerechtelijke incasso

Op elk moment in het traject kunnen wij elke denkbare rechtsmaatregel inzetten. Wij maken daarvoor gebruik van incasso-advocaten. U krijg vooraf altijd eerst een advies op maat en inschatting van de kosten. Lees meer over onze mogelijkheden onder E&E Legal.

Internationale incasso

Wij kunnen u ook helpen met incassodossiers buiten Nederland. Wij doen dat voor een deel via onze meertalige medewerkers, maar ook door de inzet van ons internationale netwerk van incasso-advocaten. Ook voor dossiers buiten Nederland geldt bij ons 100% no cure, no pay  en heeft u geen vaste kosten.


 

Juridische services

In ons incassotraject maken wij veelvuldig gebruik zekerheidsrechten, zoals garantstellingen, verpandingen, borgstellingen en zelfs hypothecaire garanties. Zo verkleinen wij het risico op oninbaarheid van uw vordering door bijvoorbeeld het faillissement van uw debiteur. Ook kunnen wij u helpen met aansprakelijkheid en eigendomsvoorbehoud.

Meer hierover leest u onder E&E Legal.

Vaste contactpersoon

Wij werken met vaste contactpersonen voor opdrachtgever en debiteur. Dit zorgt voor directe, persoonlijke en ondubbelzinnige communicatie. Onze incassospecialisten zijn daardoor echt gesprekspartners voor beide partijen, wat leidt tot een snelle en kwalitatieve oplossing.

No Cure, No Pay 

Wij durven, in tegenstelling tot andere incassoaanbieders, veel verder te gaan dan no cure no pay. Incassokosten zijn in onze ogen namelijk een boete voor wanbetaling die strikt voor rekening van de wanbetaler dient te komen. De incassokosten incasseren wij daarom op uw debiteur en niet op u. Zo krijgt u het volle bedrag waar u recht op heeft, uiteraard plus de rente.

Meer hierover leest u onder tarieven.

© 2013 - 2024 E&E Collect B.V.