Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; curl has a deprecated constructor in /home/eecollect/domains/eecollect.nl/private_html/js/functions.php on line 435
E&E Collect B.V. - Tarieven
Tel. 020-6538327 | info@eecollect.nl

 

Wij durven, in tegenstelling tot andere incassoaanbieders, veel verder te gaan dan no cure no pay.  Incassokosten zijn in onze ogen namelijk een boete voor wanbetaling die strikt voor rekening van de wanbetaler dient te komen. De incassokosten incasseren wij daarom  op uw debiteur en niet op u. U krijgt bij ons dus het volle bedrag waar u recht op heeft, uiteraard plus de verschuldigde rente!

Wilt u weten hoe wij dit doen? Neem dan direct contact met ons op!

Particuliere incasso

Sinds 1 juli 2012 is de Wet Incassokosten van kracht, welke een staffel voorschrijft voor de te hanteren buitengerechtelijke incassokosten voor particulieren. Wij conformeren ons uiteraard aan deze staffel, zowel richting uw debiteur als richting u. Zo zijn de incassokosten volledig verhaalbaar op uw debiteur.

Bereken direct de incassokosten voor een particuliere vordering via onze handige incassokosten tool!

Zakelijke incasso

Wij rekenen geen dossier-, opstart- of andersoortige vaste kosten per dossier. Voor zakelijke vorderingen hanteren wij de incassotarieven conform uw overeenkomst met debiteur of algemene voorwaarden. Zo is er altijd een wettelijke basis voor de gehanteerde incassokosten, zodat deze ook in een gerechtelijke procedure volledig kunnen worden verhaald op uw debiteur.  

Gerechtelijke procedure

Wanneer wij het nemen van rechtsmaatregelen noodzakelijk achten, krijgt u altijd eerst een eerlijk en duidelijk advies op maat. Wij bieden u zeer scherpe tarieven, welke in de regel geheel op uw debiteur kunnen worden verhaald. U weet dus altijd vooraf waar u aan toe bent en bepaalt zelf welke maatregel wij voor u opstarten en wanneer. Natuurlijk is ook het gehele gerechtelijke traject geheel in detail online te volgen, inclusief inzage in alle gerechtelijke stukken. Bel ons direct voor een persoonlijke offerte.

© 2013 - 2019 E&E Collect B.V.