Tel. 020-6538327 | info@eecollect.nl

Wij geloven in het principe dat de veroorzaker betaalt. Daarom gaan wij verder dan no cure no pay en krijgt u 100% van waar u recht op heeft.

No cure, no pay houdt in dat u geen kosten heeft bij geen succes. Maar wat gebeurt er als slechts u hoofdsom wordt voldaan? In de regel betaald u dan de incassoprovisie aan het incassobureau. 

Wij doen dit anders: Als de incassokosten niet worden voldaan is dat ons risico. U ontvangt bij onze aanpak de volle 100% van uw vordering waar u recht op heeft, plus de rente.

 

Wilt u weten hoe wij dit doen? Neem dan direct contact met ons op.

Particuliere incasso

Sinds 1 juli 2012 is de Wet Incassokosten van kracht, welke een staffel voorschrijft voor de te hanteren buitengerechtelijke incassokosten voor particulieren. Wij conformeren ons uiteraard aan deze staffel, zowel richting uw debiteur als richting u. Zo zijn de incassokosten volledig verhaalbaar op uw debiteur.

Bereken direct de incassokosten voor een particuliere vordering via onze handige incassokosten tool!

Zakelijke incasso

Wij rekenen geen dossier-, opstart- of andersoortige vaste kosten per dossier. Voor zakelijke vorderingen hanteren wij de incassotarieven conform uw overeenkomst met debiteur of algemene voorwaarden. Zo is er altijd een wettelijke basis voor de gehanteerde incassokosten, zodat deze ook in een gerechtelijke procedure volledig kunnen worden verhaald op uw debiteur. 

Gerechtelijke procedure

Wanneer wij het nemen van rechtsmaatregelen noodzakelijk achten, krijgt u altijd eerst een eerlijk en duidelijk advies op maat. Wij bieden u zeer scherpe tarieven, welke in de regel geheel op uw debiteur kunnen worden verhaald. U weet dus altijd vooraf waar u aan toe bent en bepaalt zelf welke maatregel wij voor u opstarten en wanneer. Natuurlijk is ook het gehele gerechtelijke traject geheel in detail online te volgen, inclusief inzage in alle gerechtelijke stukken. Bel ons direct voor een persoonlijke offerte.

 

 

© 2013 - 2024 E&E Collect B.V.