Tel. 020-6538327 | info@eecollect.nl

E&E Creditmanagement

Onze creditmanagement diensten staan geheel in dienst van het optimaliseren van uw cashflow en klantrelatie. Wij bieden u services ter ondersteuning van uw eigen proces, maar wij bieden ook de mogelijkheid delen van uw proces aan ons over te dragen.

Het voordeel van onze creditmanagement diensten is dat deze direct inzetbaar zijn en u dus direct resultaat bieden.


 

Aanmaanstickers

Een duidelijke melding dat u van plan bent uw vordering aan een incassobureau over te dragen doet vaak wonderen. Al onze klanten kunnen daarom kosteloos gebruik maken van onze aanmaanstickers. Een eenvoudige reminder aan uw debiteuren dat het tijd is om te betalen. Vraag ze nu kosteloos aan.

Collect letter

Deze service biedt u de mogelijkheid een laatste aanmaning vanuit ons kantoor te verzenden, welke uit ervaring ongeveer 50% van de vorderingen alsnog doet betalen. Onze Collect Letter fungeert als een verlengstuk van uw aanmaantraject en filtert uw welwillende klanten van de wanbetalers.

Collect regeling

E&E Collect biedt u de mogelijkheid uw betalingsregelingen gemakkelijk online te regelen via EE-Online. Wij zorgen ervoor dat uw regeling professioneel wordt opgevolgd en afgehandeld, zonder dat u er omkijken naar heeft. De kosten van deze service worden ook nog eens volledig voldaan door uw debiteur.


 

Kredietwaardigheidscheck

Door de matige kredietverlening door de banken klampt men nu de leverancier aan voor extra financiele ruimte. Wij kunnen u helpen een geïnformeerde afweging te maken bij het verlenen van leverancierskrediet. Zonder vaste kosten of abonnement! Gebruik ons incassoportal voor een snelle check van uw debiteur en voorkom schade.

Meld u nu aan voor een gratis eerste rapport!

Verhaalsinformatie

Onduidelijk of een gerechtelijke procedure zinvol is? Wij kunnen u meer duidelijkheid bieden. Door vooraf meer inzicht te hebben in de verhaalssituatie voorkomt u onnodige gerechtelijke kosten.

Debiteur onvindbaar? Wij bieden de mogelijkheid  personen te laten opsporen welke bijvoorbeeld niet meer bij de GBA (Gemeentelijke Basis Administratie) zijn geregristreerd.

Neem contact met ons op voor de voorwaarden.

Credit mediation

Commercie en debiteurenbeheer staan vaak lijnrecht tegenover elkaar. Een vordering staat onacceptabel lang open, maar toch worden verdere stappen (nog) niet wenselijk geacht. De overweging is daarbij vaak de lange relatie met de klant of de commerciële belangen op de lange termijn. Begrijpelijk, maar helaas leidt coulance te vaak tot financiële schade en daar wordt niemand blij van. Onze Credit Mediation service biedt u een oplossing op maat die zowel uw financiële als commerciële belangen dient. Herkenbaar? Leg dan vrijblijvend uw casus bij ons neer voor een gratis advies.

© 2013 - 2024 E&E Collect B.V.