Tel. 020-6538327 | info@eecollect.nl

Onze dienstverlening bestaat uit drie pijlers: Creditmanagement, Incasso en Juridische services.

Wij helpen u op alle vlakken de verdamping van uw winst te voorkomen en zorgen dat u over de gelden kunt beschikken waar u recht op heeft. Wij begrijpen hoe belangrijk creditmanagement is, want een onbetaalde vordering vraagt al snel een tienvoud van de omzet ter compensatie! Gezien er in Nederland een derde van de vorderingen te laat wordt betaalt is er nog veel werk aan de winkel. Wij treden graag met u in overleg om te kijken hoe wij uw debiteurenschade tot een minimum kunnen beperken, bel ons of laat ons met u contact opnemen.


E&E Creditmanagement

Onze creditmanagement diensten staan geheel in dienst van het optimaliseren van uw cashflow  en klantrelatie. Wij bieden u services ter ondersteuning van uw eigen proces, maar wij bieden u ook de mogelijkheid delen van uw proces aan ons over te dragen.

Het voordeel van onze creditmanagement diensten is dat deze direct inzetbaar zijn en u dus direct resultaat bieden.

Lees meer >>

E&E Collect

Wanneer u een incassozaak bij ons indient staan er vanaf dag één professionals voor u klaar uit alle relevante expertises. Naast onze incassospecialisten, schakelen wij ook externe incasso-advocaten en deurwaarders in. Wij schakelen altijd direct naar de juiste versnelling. Zo gaat er geen tijd verloren en behalen wij het maximale resultaat in een zo kort mogelijk tijdsbestek.

Lees meer >>

E&E Legal

Sterke algemene voorwaarden, juridisch juiste overeenkomsten en correcte dispuutafhandeling zorgen voor een aanzienlijke beperking van uw debiteurenschade. Actuele en correcte kennis van wet en regelgeving zijn daarom onmisbaar voor effectief creditmanagement en incasso. Juridische advisering en rechtsmaatregelen door gespecialiseerde incasso-advocaten zijn daarom een belangrijk onderdeel van onze service.

Lees meer >>

© 2013 - 2024 E&E Collect B.V.